Welkom op de PlexiLine website! Onze winkel is vandaag nog open tot 18:00 u.

Tuesday, 25 June 2024

PLEXILINE

Waarom kiezen voor PlexiLine

Ontdek de vele voordelen en eigenschappen van plexi en leer waarom het de perfecte optie is om jouw producten op een stijlvolle en professionele manier te presenteren.
Van duurzaamheid en veelzijdigheid tot een moderne uitstraling, plexiglas biedt talloze voordelen die jouw presentatie naar een hoger niveau tillen.

Lees verder en ontdek de belangrijkste voordelen van plexi.
Alles wat je moet weten over PlexiLine presentatieschotels en waarom plexi de juiste keuze is voor jouw zaak.

placeholder Glyph

Thermoforming PMMA/Acrylic

PlexiLine is vervaardigd uit PMMA/acryl. Het begint als één plaat en wordt vervolgens gevormd met behulp van hete luchtdruk, resulterend in een dienblad of schaal die uit één ononderbroken stuk materiaal bestaat

Voedingsgeschikt

Alle producten van PlexiLine zijn geschikt voor voeding en conform met de strengste certificaten.

Goede koudegeleider

Plexi in de toonbank fungeert als een effectieve koudegeleider, waardoor voedsel langer vers blijft. ook als je onze trappen gebruikt, zijn er uitsparingen voorzien om de koeling optimaal te laten werken.

Hittebestendig

De plexi plateaus zijn bestand tegen extreme temperaturen en kunnen veilig worden gebruikt binnen een temperatuurbereik van -20 tot +80°C.

Vaatwasbestendig

De schalen en plateaus zijn eenvoudig te onderhouden, ze kunnen gewoon in de vaatwasser. Ze zijn ook bestand tegen de gebruikelijke schoonmaakproducten in de vaatwasser.

Kleurvast

De plateaus en schalen zijn hoogwaardige producten die kleurvast zijn. De kleur blijft behouden, zelfs na herhaaldelijk wassen in de vaatwasser.

Deel dit artikel