Welkom op de PlexiLine website! Onze winkel is vandaag nog open tot 18:00 u.

Fascinatie voor voedingspresentatie

Het presentatiemateriaal van Plexiline, ontstaan uit de visie van Dupont en gedreven door een streven naar perfectie, omvat 40 jaar aan deskundigheid in de voedingssector.
placeholder Glyph

Generaties culinaire ervaring

Dupont is een geronnomeerde speciaalzaak voor professioneel kook- en voedingsmateriaal voor professionals met een winkel van 1.500m2 in Zwevegem, België.

Plexiline, geboren uit de visie van Dupont en gedreven door een streven naar perfectie, belichaamt 40 jaar aan expertise in de voedingssector. Als vooraanstaande speler in deze branche is Dupont ideaal gepositioneerd om een eigen productielijn presentatie materiaal te ontwikkelen. Door voortdurende interactie met klanten is de productontwikkeling in elk stadium van het proces geïnformeerd en verfijnd.

Professioneel team

Of je nu een eindklant of een distributeur bent, wij staan aan jouw zijde gedurende elke fase van het proces. Persoonlijk advies, het ontwerpen van toonbanken, vlotte communicatie...

De service die wij onze klanten willen bieden is van het hoogste niveau. Ons streven naar uitmuntendheid in klantenservice wordt mogelijk gemaakt door ons professionele en deskundige team.

Onze medewerkers zijn niet alleen gepassioneerd over hun werk, maar zetten zich ook dagelijks in om hun kennis te verbeteren. Het is deze expertise en ervaring die de fundering vormen van Dupont en ons onderscheiden van anderen!

Grenzen opzoeken

Wij produceren ons eigen assortiment van plexi presentatiemateriaal, dat we exporteren en verkopen via distributeurs in meer dan 30 landen, zowel binnen als buiten Europa. Dit geeft ons een uniek perspectief op de sector, zowel nationaal als internationaal.

Door jaarlijks deel te nemen aan internationale beurzen blijven we op de hoogte van trends, innovaties en belangrijke ontwikkelingen op de wereldmarkt. Deze inzichten delen we graag met onze klanten, zodat we samen snel kunnen inspelen op internationale innovaties en ontwikkelingen.

placeholder Glyph

Kom langs in de winkel

En laat je inspireren!