Welkom op de PlexiLine website! Onze winkel is vandaag nog open tot 18:00 u.

Hoe kies je het juiste systeem voor je toonbank?

Voordat je een systeem kiest, is het belangrijk om eerst te meten! Op die manier kun je de ruimte in je toonbank optimaal benutten. De diepte van je toonbank bepaalt welk systeem geschikt is. Hieronder vind je een overzicht van welke systemen geschikt zijn voor verschillende dieptes van je toonbank.

placeholder Glyph

Welk systeem past het beste bij de diepte van jouw toonbank?

 1. 60cm & 70cm diepte

  Bakkerij systemen: Aluline - 6T4T - Edged
 2. 72cm diepte

  Systeem 36
 3. 80cm diepte

  Systeem Gastronorm
 4. 85cm diepte

  Systeem Gastronorm - Systeem 28
 5. 90cm diepte

  Systeem Gastronorm - Systeem 28 - Systeem 36 - Special Dimensions
 6. 108cm diepte

  Systeem 36
placeholder Glyph
Butchery

Systeem Gastronorm

Het systeem Gastronorm omvat een reeks presentatieplateaus voor toonbanken van 80 cm diep. Deze plexi plateaus zijn beschikbaar in diverse formaten, dieptes en kleuren. Voor de meeste plateaus zijn er ook bijpassende deksels en roosters verkrijgbaar.

Butchery

Systeem 28

Het Systeem 28 bevat een reeks zwarte plexi presentatieplateaus die speciaal ontworpen zijn voor toonbanken met een diepte van 85 cm. Het Systeem 28 bevat ook enkele speciale hoekplateaus die de ideale oplossing bieden voor toonbanken met een hoek van 45 of 90°.

Butchery

Systeem 36

Het systeem 36 omvat een reeks presentatieplateaus voor toonbanken van 72, 90 en 108 cm diep. Deze plexi plateaus zijn beschikbaar in 3 formaten; 180x180, 360x180 en 360x360mm.

Butchery & Bakery

Special Dimensions

Heeft u nood aan een presentatie plateau met een speciale afmeting? Dan vindt u misschien de perfecte plateau bij onze Special Dimensions, een gamma aan presentatieplateaus met speciale afmetingen.

Bakery

Systeem Aluline

De AluLine bestaat uit een reeks presentatieplateaus uit gelakt aluminium met een opstaande rand van 10 mm. Deze uiterst lichte plateaus zijn bestand tegen temperaturen tussen -20°C en +80°C. Deze plateaus zijn schokbestendig. De AluLine is beschikbaar in 6 afmetingen en in 3 kleurversies, namelijk zwart en wit.

Bakery

Systeem Edged

De Edged serie omvat enkele presentatieplateaus in het moderne matte Dark Smoke met een opstaande rand van 15 mm. Deze lichte presentatieplateaus zijn perfect geschikt voor bakkerij en patisserie, viennoiserie, chocolade, kaas en sushi presentatie.

Bakery

Systeem 6T4T

Het Systeem 6T4T omvat een reeks presentatieplateaus in het moderne matte Dark Smoke of White Smoke kleur. Deze lichte presentatieplateaus met Euronormafmetingen en fijne rand zijn perfect geschikt voor bakkerij en patisserie, viennoiserie, chocolade, kaas en sushi presentatie.