Registreer om onze prijzen te raadplegen en bestellingen te plaatsen

Over Plexiline

Dupont Plexiline heeft een fascinatie voor voedingspresentatie. 

Dupont Plexiline omvat een uitgebreid gamma aan schalen en plateaus in acrylaat (plexi) die bijdragen tot een perfecte presentatie van de eetwaren.

Deze presentatieplateaus zijn verkrijgbaar in tal van formaten, vormen & dieptes. Naast onze grote collecties zoals Gastronorm, Systeem 28 en Systeem 6T4T (60x40), hebben wij ook een aantal specifieke concepten ontwikkeld zoals het Systeem Amfitheater en het Systeem Carrousel. Daarnaast heeft Dupont Plexiline ook nog een grote waaier aan accessoires zoals gehaktscheppers, lepels, toogkappen, tussenschotten, statieven en trappen.

De standaardkleuren zijn wit, zwart en bordeaux. Sinds de laatste jaren bieden wij ook meer & meer plateaus aan in het moderne matte Dark Smoke kleur. Andere kleuren zijn ook mogelijk op aanvraag.

Hebt u hulp nodig bij de inrichting van uw toonbank? Neem dan contact op met Dupont Plexiline en wij maken een vrijblijvend ontwerp voor u!

Wist u dat er op de onderkant van elk schotel een code gegraveerd staat waardoor u makkelijk de juiste schotels kan bij bestellen?

Op deze website kan u ons volledige standaardgamma bekijken. Als u zich registreert, dan kan u ook onze prijzen raadplegen en online bestellingen plaatsen. 

Waarom voor Dupont Plexiline kiezen? 


Het gamma plateaus & schalen van Dupont Plexiline heeft tal van pluspunten!

Hieronder vindt u een kort overzicht. 

» Thermoforming PMMA/Acrylic
» Hittebestendig -20 tot +80°C
» Vaatwasbestendig
» Voedingsgeschikt
» Kwaliteitsproduct
» Modulair